KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sposób załatwiania spraw

Elektroniczna skrzynka podawcza

Przedszkole Samorządowe Nr 1 im. Jana Brzechwy czynne jest:

od poniedziałku do piątku od godziny 6.30 do 17.00.

W dni ustawowo wolne od pracy placówka jest nieczynna.

Interesanci przyjmowani są w kancelarii przedszkola według zaistniałych potrzeb.

Interesantów przyjmuje dyrektor Agnieszka Rogut

Podania, wnioski i pisma interesantów można również wysyłać na adres:

Przedszkole Samorządowe Nr 1 im. Jana Brzechwy

97 - 300 Piotrków Trybunalski

ul. Sienkiewicza 7

Korespondencję można kierować również drogą elektroniczną na adres: przedszkole1@przedszkole1.piotrkow.pl

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole Samorządowe nr 1 w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Agnieszka Rogut
data: 24-11-2019
wytworzył: Agnieszka Rogut
data: 24-11-2019
data: 24-11-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 24-11-2019 - Edycja treści
  • 28-09-2015 - Edycja treści
  • 31-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 15-04-2009 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 562